BrollyLSSJ Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Mam pewien proglem ponieważ gdy chce przetestować gre to pisze że bohater nie istnieje ? Nie rozumiem o co w tym chodzi prosze o pomoc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 A dodałeś room'a?? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Rooma dodał, tylko pewnie nie umieścił tam postaci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Pokaż dokładną treść błędu,ew swoją gre jeśli mało waży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 @psichix: to by mu bleda nie wywalalo! moze zmienna zadeklarowal jako bohater czy hero @brolly: jak juz wspomnial proxx, podaj tresc tego bledu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrollyLSSJ Opublikowano 21 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Dokładnie tak pisze "Odwołanie do zdarzenia Bohater - nie istnieje" (a normalnie go widać ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Zrób screena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Na klawiaturze masz przycisk "print screen" naciskasz na niego wchodzisz w paint'a edycja->wklej zapisujesz dajesz na uploader dajesz linka i gut :D Pozdrawiam Lord Marcelot :wheelchair: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrollyLSSJ Opublikowano 21 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 nie umiem heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 nad strzałkami masz takie "delate", "end", "home" i tam jest "print screen" naciskasz na to kiedy jest błąd wchodzisz w paint'a edycj-->wklej zapisujesz to jako np. błąd.bmp wchodzisz TU znajdujesz swój folder naciskasz na przycisk "przeglądaj" wybierasz błąd.bmp dodajesz naciskasz na to prawym mmyszki "kopiuj adres odnośnika" przychodzisz to tego tematu i piszesz post prawy myszki wklej i gut :D Pozdrawiam Lord Marcelot :wheelchair: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Zapomniałeś dodać "Jeśli nie masz aktywowanego Uploadera jest przycisk Aktywuj uploader" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Przepraszam :crying: mam pisać od początku czy sobie poradzisz Brolly??? Pozdrawiam Lord Marcelot :wheelchair: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrollyLSSJ Opublikowano 22 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 nie jestem taki głupi nie mogłem wcześniej ponieważ próbowałem wrzucic na fotosika ale tam sie nie da . macie link https://gmclan.org/uploader/2690/b_ad.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Może jakiś wirus? spróbuj przeinstalować gm'a... Pozdrawiam Lord Marcelot :wheelchair: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrollyLSSJ Opublikowano 22 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 może nie dodałem postaci tak jak muwieł PsichiX tylko jak ją dodać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 A gm'a przeinstalowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrollyLSSJ Opublikowano 22 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Dobra już rozwiązałem ten proglem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi