trolu122 Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 mam problem. zainstalowałem gre Disciples II ale kiedy ją odpalam mam takie poziome czarne paski na ekranie :/ gra działa wszystko jest ok tylko te paski wyskakują i przez nie mało co widać :/ wie ktoś moze czemu tak sie dzieje? złe sterowniki czy cos? co powinienem zrobic/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Sprawdź czy masz aktualne sterowniki karty graficznej. I najlepiej przeinstaluj grę może to pomoże. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Może odświeżanie monitora za niskie masz ustawione? Miałem z tą grą identyczny problem. Zmień je na wyższe w Właściwościach Ekranu->Ustawienia->Zaawansowane->Monitor... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 18 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 nic nie pomogło :( i co tera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Hmm ja mam disciplesa 2 zabierz wszystkie magnetyczne przedmioty z przed monitora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 18 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 magnetyczne? :D inne gry chodzą normalnie :P a ja tu chyba nic magnetycznego nie mam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Hmm ja mam disciplesa 2 zabierz wszystkie magnetyczne przedmioty z przed monitora wdg,mnie to by była raczej wina komórki koło monitora/komputera,ale wątpie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Ja jak grałem w disciplesa to mi tak Bzykało. To chyba sterowniki. Z jakiej karty G. korzystasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 18 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 NVIDIA RIVA TNT2 model 64 wersja sterownika 6.6.9.3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Ja miałem identyczny problem z tą grą musiałem zmienić sterowniki karty grafiki, ale wtedy był inny problem tyle że w tym wystarczyło zmienić odświeżenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 18 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 to co mam zainstalować? ;/ edit: a nie wie ktoś skąd można ściągnąć spolszczenie? bo wszędzie w necie szukałem i nie ma :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Acha to znaczy że masz pirata:P A co do spolszczenia w sklepie jest Disciples 2 Powrót Gallena. Przeszedłem całą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 @up: A czemu niby pirat? Zawsze mógł kupić za granicą, albo niespolszczoną wersję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Zainstaluj najnowsze sterowniki do serii TNT2 z www.nvidia.com powinno pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 20 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 no mam pirata i co z tego :-D no te sterowniki co instalowałem to własnie z NVIDI strony to chyba muszą być najnowasze :/ chyba że cos źle wybrałem :P ale raczej dobrze edit: cos chyba porypałem :D na polskiej stronie jest inaczej niz na ang. :D sorry może mi ktoś pomóc bo szukam ale tu jest tyle tego ze nie jestem pewien co pobrać :( NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro takie coś mam, windows 2000 edit: bardzo prosze o pomoc bo wywaliłem stare sterowniki chcąc zainstalować nowe ale wyskakuje komunikat że nie znaleziono sterowników do sprzętu i nie mam teraz żadnych sterowników!!! :D i nie mówcie żebym se ze stron NVidi ściągnął bo tam jest tyle tego że nie wiem które wybrac :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Ściągnij ze strony nVidii i wybierz najnowszą wersję dla dokładnie takiego modelu jaki masz. My nie wiemy jaką Rivę TNT2 masz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 20 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 i nie mówcie żebym se ze stron NVidi ściągnął bo tam jest tyle tego że nie wiem które wybrac My nie wiemy jaką Rivę TNT2 masz... NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro ja sie na tym nie znam, scigam TNT2 -> win200/xp czyli powinno działac ale nie działa, dlatego prosze jeśli ktoś sie na tym zna żeby mi pomógł i podał konkretny link a nie "poszukaj na stronie nvidi..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_78.01.html - bierzesz International i już... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 20 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 nie można znaleść sterowników zgodnych z aktualnym sprzętem :D a gra juz działa okazało sie ze mam za nowego DirectXa :D :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi