Tofik Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Witam, przedstawiam wersję testową gry nad którą pracuję, w grze chodzi o to by zniszczyć drugiego maga, BARDZO PROSZĘ O KOMENTARZ, oczywiście w grze są jeszcze błędy, ale zależy mi na waszej ocenie, a zwłaszcza że już jutro nie będę miał neta :(. I proszę nie zwarzać na te liczby na ekranie :) Sterowanie: mysz, ustawianie kątu: strzałki, strzał: pauza http://www.gmclan.org/up743_4_magic_wars.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Po primo: Dostosuj temat do szablonu bo modowie beda sie wkurzac :) po sekondo: POmysl na gierke fajny wyglada nice, ale jak w to wlazlem to za cholere nie umiałem tego obsługiwac (jak przelaczac pociski itp.) bo mysz nie działa:) Po tercjo: strzał: pauza czyba spacja bo ja spacją strzelałem Pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszej pracy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tofik Opublikowano 14 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 SORKI, pomyliłem się strzela się SPACJĄ, a mysz powinna normalnie działać, u mnie i u kolegi działa normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Trochę głupio że czary kosztują $ lepiej zrób mane zamiast tego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tofik Opublikowano 14 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 w sumie masz rację tomalas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Fajna gra. Ale zamiast kasy zrób manę, która się regeneruje kiedy walniesz kulką w MP Potion. Powinno być lepiej. Zrób jeszcze ze dwa czary i gra full wypas :P Grafika: 1+/5 No nie koniecznie ładna ;] Grywalność: 4+/5 1+4+1/2+1/2=6:2=3/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tofik Opublikowano 14 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Ale niestety chyba nie opublikuje pełnej wersji bo prawdopodobnie nie będe miał neta , ale kto wie, narazie czeka mnie dużo pracy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Nawet niezłe. Tylko ta grafika i te cyfry na ekranie ;/ A tak jeszcze jakaś muzyka i odgłosy strzał by się przydały no i jakoś zaznaczyć by trzeba było kogo jest teraz ruch, bo czasami można się pomylić... Ocena: 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tofik Opublikowano 14 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Wszystko się zrobi, a te cyfry narazie są mi potrzebne, ale w pełnej wersji oczywiście tego nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Gra nie jest oryginalna bo juz widziałem takich setki ;p No ale dobrze zrobiona... nie chce mi sie wiele pisać... Ocena: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tofik Opublikowano 14 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 mam takie małe pytanie, jak bym skończył tą grę, to czy dało by się ją sprzedać ?? :):):):):) tak tylko pytam, PROSZĘ SIĘ ZE MNIE NIE ŚMIAĆ !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Lipca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Całkiem poważna odpowiedź: nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Dałoby się ja wystawić do sprzedaży, ale niestety nie sprzedać. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tofik Opublikowano 14 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 może to i lepiej, bo tak to bym się napalił :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 No nie... Ściągnij sobie MAGI demo i zobacz co się sprzedaje ;P Zresztą MAGI poniekąd jest podobna do Twojej gry ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Fajne nawet i pomysł ekstra. Dostaniesz 4 gwiazdki... Potem :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 4 gwiazki ? Smiech na sali...2 gwiazdeczki odemnie ;f GRafika marna i grywalnośc też.Więcej czarów,exp,kampania i dam 5 narazie zamało ;f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Co do sprzedarzy .. Ja ta twoja gre raczej traktuje jako mini gre , a mini gier sie nie sprzedaje xD Dlaczego mini ? .. Grafika , ilosc czarow .. Zeby sprzedac gra najlepiej jak jest oryginalna co przyciagnie graczy i ich zaskoczy , a ta gra oryginalna nie jest bo juz widzialem w necie duzo takich gier . Nie mowie ze gra jest zla , dopracuj , popracuj nad nia i wtedy sie oceni , a narazie praktycznie nie mam co oceniac :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 albo ja mam problem ze wzrokiem albo nie ma screenów :( nie wiem co ściągam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Gierka całkiem spoko, ale przydałoby się więcej elementów i szczególików :) Fajnie że grafika jest twoja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi