kryniak Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Czy chcesz zrobić coś podobnego do Windows RG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 @Marmot: U mnie zachowały się 4 numery z 2000 roku i 1 z 2001 i stan był podobny - też śmieszne teksty. A to, że pół polskich stron na necie przejrzałeś - nie moja wina, że nie śmieszy cię dowcip, który czytałeś 3 lata temu. Nie chcesz - nie czytaj. Ja nie przeczytałem całego bash.org i Joe Monster. A ten otwarty parasol to był przykład tego, że kogoś coś śmieszy, innego nie - nie mówię, że mnie śmieszy. Czy chcesz zrobić coś podobnego do Windows RG? No, może nie koniecznie Windows RG - mógł też się wzorować na innych parodiach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Moim zdaniem na parodii Nikasa. Niemal identyczne, tylko gorsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 22 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Moim zdaniem na parodii Nikasa. Niemal identyczne, tylko gorsze. Okk, a może tak Windows Whistler GM Edition przerobic na Satire Sima? Dowcipów szukam. Po tych opiniach zmieniłem interfejs na taki jaki jest w Windows 3.11 for Workgroups Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi