Gryzli Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Niewiem co zrobic , ze jak potwor idzie do jednej scianki to ma isc do 2 i tak w kolko a mi sie dzieje ,ze potwor idzie do 1 sciagnki i sie zatrzymuje prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Poczekaj,za chwile ci napiszem. :thumbsup: Po co to napisałeś? Wystarczyło od razu zacząć pomagać. (Pisać posta z pomocą, jak twój post pod drugim postem Gryzli) Jaklub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzli Opublikowano 11 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 z gory bardzo dzienkuje ;) PS Niezwracajcie na moja ortofrafie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Możesz to zrobić pathami. napisz to w step potwora: x = scianka1_x div 20 * 20; y = scianka1_y div 30 * 30; speed=5 a w kolizi scianka1 napisz skrypt: x = scianka2_x div 20 * 20; y = scianka2_y div 30 * 30; speed=5 A w kolizi z scianka2 napisz skrypt x = scianka1_x div 20 * 20; y = scianka1_y div 30 * 30; speed=5 Uwaga!Jeżeli w step nie będzie działać zrób to w create. Powinno działać. :thumbsup: Jeżeli nie będzie działać zrób to pathami. ;) Jeżeli nie będzie działać zrób to pathami. ;) Jeżeli nie będzie działać zrób to pathami. ;) Działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Albo spróbuj zrobic na klocku, żeby się odbijało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Chodzi o to??: POTWÓR: CREATE: speed=5; KOLIZJA ZE ŚCIANĄ: hspeed*=-1; vspeed*=-1; No nie wiem jak chcesz to mieć. On chodzi w linii prostej czy robi jakieś kółka czy co?? EDIT: A no i one oczywiście SOLID Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Tak jak już wcześniej mówiłem może to zrobić pathami. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 https://gmclan.org/up1558_11_Odbijanie.html https://gmclan.org/up1558_11_06_12_18_wr_g_...rzela_co_1.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzli Opublikowano 12 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Wielkie dzienki wam wszystkim! Wczesniej mnie nie lubiano a teraz lubia :) Zamykam Temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi