gumex Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Jak powrócić do funkcji main jeśli jest ona zdeklarowana potem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Nie wiem, ale może o to ci chodzi: int main() { poczatek: // deklaracja .... goto poczatek; // przeskok } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Jeżeli używasz etykiety to znaczy, że jesteś słabym programistą ;D (cytat) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Ja ten sbosób sam wymyśliłem :P . W main() zwracam wartość mnain() (brzmi to "zabujczo", ale działa). int main() { //... return main(); } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 9 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Ale chodzi mi o to ze np. Masz funkcje obora() i chcesz że jak się przyciśnie cofnij to cofało do funkcji farma(); w której jest używana funkcja obora i nie może być przed nią. Jak takiemu czemuś zaradzić? Edit: No nikt mi nie pomoże <_< ? Edit2: Już nie potrzebuje, poradziłem sobie bez waz. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi