LionX Dagger Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 witam chciałem się zapytać czy da się na samym gm wykonać Funkcje boolowskie na obiektach 3D ?? albo czy jest do teko jakiś dll do gm umożliwiający wykonać Funkcji boolowskich na obiektach 3D ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 A jaśniej można? bo ja trochę nie zrozumiałem jedynie boolean (true/false) z delphi'ego i tyle ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Ale chodzi o zmienne, które zwracają wartość typu bool, czyli jeden (prawda) lub zero (fałsz)? Poza tym, co znaczy wykorzystać je na 3D? Ja nie wiem, czy jest coś takiego jak funkcja boolowska :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 9 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Oto mi chodzi screen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 d3d_draw_vertex? sprawdź czy coś takiego istnieje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Jak dla mnie to po prostu działania na zbiorach, a nie funkcje boolowskie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi