iwonka22 Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Oto moj problem - kiedy właczam C++ to chwile popracuje dodam jakies komendy do mojego dzieła i zaraz zawiesza się (wczesniej wszystko dzia łalo a teraz niee... BUUUU) flyupload.com/get?fid=6594012&errx=1 Jezeli ktos chce to postep moich prac jest tutaj to TibiaCalculator ver. 1.06 ale nie moge go skonczyc i czy moglby mi ktos to pomoc wreszcie skonczyc i zakonczyc ten projekt??? PLAX Pomniejszyłem i zrobiłem, żeby dało się kliknąć w link, bo rozwalało ramkę forum. Marmot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Nie ten dział Warn za zabawę w moderatora. Z resztą któryś raz z kolei. Maximal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Konkrety?? A poza tym jak można włączyć c++?? ;D Może kompilator?? Sprecyzuj pytanie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Eeee, może to wina kompa? Jakiego IDE/kompilatora używasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi