Boro Casso Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Wiem że głupie pytanko (jak każde moje :D) ale muszę zapytać Co mam zrobić wpisać w viewach żeby okienko było przedzielone na pół tylko okienko 1024x7** ps. lookałem na przykład ale jak chciałem zwiększyć wszystko do tej rozdzelczości to sie waliło wszystko, TomExpa nawet pytałem nic ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Jesli się nie myle w przykładzie było 640x480, jeśli wszystkie wartości zwiększyłes proporcjonalnie to powinno działać dobrze, musaiłeś zrobić błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Najlepiej samemu robic a nie pytać, pamiętam jak zrobiłem 3 ekrany własnymi siłami i męczyłem się z tym chyba ponad godzine. Niektórzy się ze mnie śmiali jak dałem tu screena na 3 view-y ale ja się cieszyłem że doszedłem do tego sam. Na pół to podziel i kombinuj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 4 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 kombinuje już do jakiś 15-20 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Widocznie za mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 4 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 nawet jak wszystko zwiększę o raz to nie działa ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi