Bagno Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 No tak, zainstalowałem UBUNTU i mam za swoje, szukam aplikacji do modelowania 3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Słyszałem raz o programie K-3D, jest na linuxa i służy do modelowania 3D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Blender, KPovModeler. Poza tym, możesz odpalić pod Wine min. Cinema 4D BTW. Czemu wgrałeś Ubuntu 6.06, skoro istnieje wersja 7.04 już ;p ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Jest już nawet 7.05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Ale 7.05 to nieoficjalna, polska wersja z kodekami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 4 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Dlatego że nie miałem płytki z wersją 7. Dopiero dzisiaj zamówiłem A tak przy okazji Marmot, jak mogę się dołączyc do Linuxowej koalicji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 napisać do blackmaula=] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 4 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Acha no i jeszcze szukam Flasha pod ubuntu :D PS. Szukam klienta sieci Ares na Ubuntu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Flash - http://f4l.sourceforge.net/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 4 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Flash - http://f4l.sourceforge.net/ Ok, a ktoś mi powie dlaczego jak wpisuję komendę su root w terminalu nie mogę wpisac hasła! Wyskakuje mi password:, wstukuje na klawiaturze hasło, a on go wcale nie wpisuje, o co tu chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 w terminalu nie mogę wpisac hasła! Wyskakuje mi password:, wstukuje na klawiaturze hasło, a on go wcale nie wpisuje, o co tu chodzi Bo Linuxy nie pokazują gwiazdek, o to chodzi żeby potencjalny złodziej/włamywacz nie podpatrzył jak długie jest to hasło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 4 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Bo Linuxy nie pokazują gwiazdek, o to chodzi żeby potencjalny złodziej/włamywacz nie podpatrzył jak długie jest to hasło. Okk, ale ja nie mam takiego usera jak root Jest tylko jeden czyli ja, a on mi podczas instalacji Cedegi wyskakuje że chce hasło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Dlatego że nie miałem płytki z wersją 7. Dopiero dzisiaj zamówiłem A tak przy okazji Marmot, jak mogę się dołączyc do Linuxowej koalicji ? a ściągnąć się nie da ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Jest tylko jeden czyli ja, a on mi podczas instalacji Cedegi wyskakuje że chce hasło! To podaj swoje hasło. ;) Ech ludzie ludzie... pytasz o rzeczy wprost z FAQ ubuntu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Po prostu w ubuntu nie ma czegoś takiego jak "su root". Wpisz "sudo -i" ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 4 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 a ściągnąć się nie da ? Nie, mam łącze 128Kb/s Dobra, zamykam temat. Znalazłem rozwiązanie, musiałem zainstalowac CVS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi