Gość paul Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Jak zrobić mgłe w strzelance 2d ? ( chodzi o to, że obszar gry jest czarny, a gdy postać chodzi odkrywa różne obszary.) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Za pomocą surface'ów, mogę zaraz przykład napisać :D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość paul Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Co to znaczy [surface'ów] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_woozie Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 https://gmclan.org/index.php?czytajart=38 poszukać nie łaska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość paul Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Dobra przeczytałem to. Ale co jesli nie mam zarejestrowanaj wersji!!!??? :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Dobra przeczytałem to. Ale co jesli nie mam zarejestrowanaj wersji!!!??? :crying: No to kiszka. ;] Możesz użyć obiektów zasłaniających widok, ale nie wiem czy nie będzie zwalniało gry zbytnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 @UP jakby to dobrze zrobic - to nie bedzie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Tymon zrobił taki przykład za pomocą zwykłych spritów wystarczyło poszukać w przykładach Plik ...Marek :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi