lukasspore Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 z FAQ punkt 13 zrobiłem tak jak w FAQ ale jak klikam klawisz "prawo" lub "lewo" to objekt porusza się o kawałek czy mogę zrobić tak aby objekt poruszał się wtedy gdy mam wciśnięty klawisz? pomocy :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Moze dales w press button i tylko jak nacisniesz ci sie rusza a nie jak trzymasz xP @Down W evencie do wyboru masz press, release i normalne keyboard i musisz wybrac to z keyboard jesli chcesz zeby ci se hupek ruszal caly czas kiedy naciskasz klawisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasspore Opublikowano 1 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 pszepraszam jastem początkujący i nie wiem co to press button. ja tego sam nie zrobilem tylko z porady w FAQ dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 taka klawiaturka bez strzalki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 to event (wydarzenie) klikasz add event keyboard i tam masz vk left right itd :) ...Marek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi