Gryzli Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Siemka! Niewiem jak zrobic 2 gre w moim zyciu i bardzo bym prosic o przyklad oczewiscie umieszcze w credits. Chcialbym aby sie chodzilo ziomkiem strzelalo do ziomkow zbieralo od nich kase i kupywalo inne bronie i zeby ludzie tez atakowaly mnie. Szukalem w przykladach ale tam niebylo ;/ Prosze zrubcie przyklad mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Heh, te małolaty... <_< Mam pytanie: ty wogóle masz zamiar stworzyć JAKĄKOLWIEK grę sam, od zera?? Bo jak na razie to prosisz by inni ci ja robili... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 To o co prosisz to jest 90% całej gry. Ty tylko podmienisz grafikę. Wątpię aby ktoś ci to zrobił za darmo. Chyba że za kasę jak tak to ja jestem chętny. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Heh, żeś napisał może byś powiedział jakie to ma być 2d, 3d, 4d, z boku @lolek Zgadzam się z tobą w sumie też 90% gry :] :jezor: Ps: Sorry jeżeli są błędy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzli Opublikowano 1 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 z boku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 zacznij przeglądać GMC i nie nazywaj tematów pomocy pomóżcie mi bo mnie to osobiście drażni i pewnie nie tylko mnie, nic mi taki tytuł tematu nie mówi, czytaj regulamin ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Bym z nudów zrobił ale dlaczego..., mam tego dosyć :angry: ... Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzli Opublikowano 1 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 zrubcie mi prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 to może mam Ci sprzedać moją gre? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzli Opublikowano 1 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 a niedasz za darmo? Dalej bedzie twoja gra ale ja chce se dodawac romy ale nei zmieniac grafi inno dodawac albo wiem bedzie pisac ze to moja i twoja gra ok? twoj bedzie napisa na 24 a moj na 10 ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 tak możesz sobie dodawać roomy i pisać że to Twoja i czyjaś gra , ale ja męczyłem się nad jednym efektem specjalnym 1 dzień i ktoś mi się pod tym podpisze hmm.. heh przecież masz pacmana przerób se to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi