Firemark Opublikowano 4 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2005 Ściągłem se wersje z crackiem fruitego loopsa 5.1 i nie chce mi działać.Gdy włączam prog. to mi próbuje wyduśić dźwięk,ale mu nie wychodzi i nie pozwala innym programom wytworzyć dźwięk,nawet po wyłączeniu fruita.I żęby głośniki działały to musze zresnąć kompa.Z wersją 2 demo też tak było.HELP Ps.Mam karte muzyczną FM801 5.0.1230 i win2k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonx Opublikowano 5 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2005 Ściągłem se wersje z crackiem fruitego loopsa 5.1 i nie chce mi działać.Gdy włączam prog. to mi próbuje wyduśić dźwięk,ale mu nie wychodzi i nie pozwala innym programom wytworzyć dźwięk,nawet po wyłączeniu fruita.I żęby głośniki działały to musze zresnąć kompa.Z wersją 2 demo też tak było.HELP Ps.Mam karte muzyczną FM801 5.0.1230 i win2k <{POST_SNAPBACK}> Moim zdaniem winny jest win 2000. Pod XP będzie chodził bez zarzutu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 5 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2005 a wina może być,żę mam na partycji NTFS?Bo miałem win98 i fat i działało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2005 NTFS nie ma tu nic do rzeczy. To tylko system plików. Wszystko jest po stronie Windowsa 2000, który ma pewnie złe sterowniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 6 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2005 mam najnowsze ze strony,nie aktulizowane były(na stronie producenta) od 4 lat !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 7 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2005 A nie lepiej po prostu sprawdzić w Readme jakie ma wymagania?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 12 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2005 ?NIe pomyślałem,bo mi kiedyś działało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Choosen Opublikowano 13 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2005 Mi np fruity loop nie chcial dzialac kiedy mialem wlączonego winampa. Sprawdz czy nie masz w tle innych programow ktore zarządzają dzwiekiem. To moze powodowac zgrzyty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 13 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2005 Dlatego moze przerywane dźwięki innym programom...ach thx.Co fakt nie wiem jaka to aplikacja uzywa,ale poszukam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2005 Microsoft DirectX Helper jest aplikacją działającą w tle i przeszkadza w wydawaniu dźwięków przez kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 10 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2005 Problemem było źle zainstalowane sterowniki karty dźwiękowej.Reinstalowałem je i działa,a tak to thx za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi