Gryzli Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Elo Chcialbym zebyscie ocenili moja gre oczewiscie narazie Demo jesli sie spodoba dodam lepsza grafie i wiencej roomow Tytol:LingO Opis Gry:Brak Screen:Kliknij aby zobaczc screnn Dowload:Kliknij aby pobrac Jutro dam wszystko nawet chyba opis ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 tak ciężko zrobić screena i napisać kilka zdań, jak mam ściągać skoro nie wiem co to? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Nie rozumiem czemu na tym forum wszystkich dosłownie krytykujecie. Wow, ta gra jest super jak na pierwszą. Uwierz mi moje były gorsze, i są nadal :D Ocena 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzli Opublikowano 1 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 tak ciężko zrobić screena i napisać kilka zdań, jak mam ściągać skoro nie wiem co to? :( czlowieku jak ja skonczylem ta gre byla 2 w nocy i musialem konczyc dodaje screnny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Nie rozumiem czemu na tym forum wszystkich dosłownie krytykujecie. Nikogo nie krytykujemy, tylko chcemy aby wszyscy pamiętali o daniu opisu, screenach itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzli Opublikowano 1 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 dodalem screen tylko troche mi niewyszedl ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 grafika: "-" muzyka "|" dźwięki "|" fabuła "|" grywalność"-" pierwsza gra "+" 2/5 Pozdrawiam ToMo :shuriken: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Bagno dał 5/5 za taki syf :lol: a jak na pierwszą gre nie jest tak źle,ale co nas to obchodzi czy ta gra jest pierwsza,druga,czy 67. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzli Opublikowano 1 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 a spodobala sie chociasz? bo niewiem czy robic lepsza grafie i pelna wersje i wiele innych... dobra temat zamykam ide zrobic nowa gierke ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi