fervi (Skovv) Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Potrzebuje obrazy ludzi bijących się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 obrazy to wpisz w google obrazy-walka i będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Mogą być rozmiary 1 na 1 pixel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 I mogą być ubrani w pidżamy? Podawaj więcej informacji, bo nie wiemy jak narysować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 @cyberdog Ale jak masz narysować takie coś jak kiedyś mi narysowałeś to daj sobie spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 30 Czerwca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Karus99, czy ostatnio twoją jedyną pasją jest łażenie po tematach i zwracanie innym uwagi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 @Ranmus Powiem ci że to nawet fajne. Tyle błędów ludzie robią. A jak mi się nudzi to przynajmniej mam robotę. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 A może podałbyś wymiary jakie mają być.... to ma być obrazek czy animacja?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 @Karus99: A przycisk Report zjadłeś? @Topic: Google images nie boli ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 @guxio A zjadłem! Nawet smaczny był tylko trochę potem mnie sraczka wzieła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 A jak mi się nudzi to przynajmniej mam robotę. Ranma też będzie miał zajęcie wstawiając ci warna. @fervi Jak chcesz animacje to spróbuj programem Skeleton. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi