Rezint Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Kupiłem Mp4 firmy la60(czy tam lago) i czy można dodawać do niej gry(ma wbudowane sudoku xD) proszę o szybką odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzy100f Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Ja też mam i sie nie da według mnie ale mam innej firmy , ale nie istnieją gry na mp4 to tylko tak sobie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Człowieku... Morzna?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezint Opublikowano 29 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 jeśli można to jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Poczytałem po forach i jedni mówią że w niektórych modelach jest możliwość,inny że to kompletny absurd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Podaj dokładnie jaki masz model i jakiej firmy, bo "la60 (czy tam lago)" to nam nic nie mówi :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Z tego co słyszałem to nie można wgrywać gier do MP4. Aly czy to jest pewne? nie wiem <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Kubos, niektóre MP4 posiadają Javę lub własny system gier/programów jak np. iPod ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Chyba nie można, mam taką podobną mp4 i wątpię żeby można było coś takiego zrobić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Kubos, niektóre MP4 posiadają Javę lub własny system gier/programów jak np. iPod ;p . Niektóre, właśnie :) Rezint powiedz dokładnie jaki to model, bo nie wiadomo o co ci wkońcu chodzi <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Kubos, niektóre MP4 posiadają Javę lub własny system gier/programów jak np. iPod ;p . Niektóre MP4 posiadają też takie emulatorki, np. NES-a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezint Opublikowano 29 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 http://www.lago.pl/lago-646-1-gb-p-193.html to jest ten model nie zna dokładnie jego nazwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Najlepiej kupić Xlife X95 Bo ma gry Aparat Kamere Itak dalej Za 300 zł A najlepiej PSP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Naucz się programować, poznaj procesor tej MP4, stwórz sobie softa z taką grą jaką chcesz, wgraj softa na MP4 i gotowe. A jeżeli nic ci z tego nie wyjdzie wystarczy poszukać po forach, na których ludzie się tym zajmują. [offtopic] Mój kumpel ma podobną MP4. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 @Rezint: Ten odtwarzacz nie ma nic w specyfikacji wspomniane o grach, więc nie wgrasz żadnej. @Nakyis: To już lepiej kupić jakiegoś Sony Ericssona z serii W, lub Nokię z serii Xpress Music, ma się to samo + telefon i smsy, a w kieszeni wygodniej :) . btw. "Windows to najlepszy Windows" xd ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezint Opublikowano 30 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 thx mi si emp4 podoba (jagbyco ja mam model z 2GB a nie z 1GB) XD Tak pięknego orta w życiu nie widziałem ^^ . Pozdrawiam ;p . Marmot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi