Nikas Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Siemka jak zrobić efekt (mam zwykła fakjułową grawitacje) walljumpu??no odbicia od ściany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 W kolizji ze ścianą wstaw kod : vspeed+=x; //w dół vspeed-=x; //w górę hspeed+=x; //prawo hspeed-=x; //lewo W miejscu x wstaw wartości (siła wybicia) np jeśli ma to być trampolina to wpisz np vspeed-=10; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 29 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 hehe to to ja też umiem mi chodzi o to że jak podskocze i w poietrzu dotkne ściany i wcisne jeszcze raz podskoczenie (strzałka w górę) to się odbije OMG żal mi tego starego posta :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 29 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 sorrry za double posta ale proszę o pomoc to ważne!! jeszcze raz sory to mój pierwszy double post SORRY i proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=5926 szukanie aż tak boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 30 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 szukanie nie boli,mam ten przykład jeżeli mam zwykłą grawitację to nie przerobie sobie tego wallkicka!pomyśl trochę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Pomyślałem. Grawitację też weź z tamtego przykładu i po kłopocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 30 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 ale ja niechce kopiować przykładu tylko grawitacje!co to by było!!??w ogóle pomyśl jeszcze raz "przykład z bajerami"??a fee! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi