Rezint Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Tytuł:Stikistic Gatunek: platformówka Opis: z-zamiana w ptaka Gra będzie ulepszana. na razie posiada tylko1 planszę. kółko to jumbony kółka z literą B to bomby UWAGA:Stiki bardzo nisko skacze dzięki jumbonom skacze wyżej. Download: http://www.gmclan.org/up2365_4_Stikistic.html Rozmiar pliku: 972 kb Autorzy: Programowanie: Rezint Fabuła: Rezint Grafika: Rezint Muzyka:brak Screeny: gra będzie ulepszana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 hmm po screenach wyglądała fajnie ale jak ją odpaliłem to kurde mógłbyś zmienić że jak ludek idzie w lewo to sprite w lewo itd... i zmień ten efekt po zebraniu czegoś bo nie pasuje. Jakbyś miał jakieś pytania to wal do mnie. :) Pozdrawiam, Maxpayn :chris: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezint Opublikowano 29 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Poprawki: Zmieniłem efekt skakania nie mogłem poprawić sprita gdy idzie np. w lewo to sprit w lewo. Nowa wersja pod tym samym adresem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Rezint a gdzie plik bo pod tamtym adresem go nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 NIezagram bo linku nie ma !! :( Nie wolno usuwać UPLOADERA JA KSIĘ NA FORUM WSTAWI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezint Opublikowano 29 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 UPS Sory niedługo wstawie bo jestem u cioci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 @aaaaaa znowu cię poprawie link jest ale nie ma pliku. "usuwaćz" hmm... fajne słowo. A nie pamiętasz jak ty kiedyś usunąłeś plik. Kto ocenił tą grę na 1. Tylko Maxpayn grał w tą grę ale on nie ocenił tej gry dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Jestem tak dobry ( xD ) że wysłałem tą grę na mój uploader ssijcie xD @Up: gry nie oceniam bo nie ma co oceniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 erm... :confused: cos taka krotka... i ten brak zmiany sprita przy chodzeniu... grafa: 3/5 dzwiek: eee jaki dzwiek? 0/0 grywalnosc (zabawa): 2/5 ogolnie: 2/5 gdyby bylo wiecej leveli byloby moze i nawet 4/5 (!) pozdro, m@ti002 :alien: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zagrałem w tą grę grało mi się nawet nieźle tylko ten ptak to jakiś skakający a nie latający. Ocena 3/4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zrobiłbyś jakieś menu <_< I coś narazie za malo zrobileś.... Narazie nie ocenie gierki, ale popracuj bo może być ciekawa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Nie no jak by jakaś animacja była i dużo więcej leveli a po za tym jakiś DŹWIĘK ! (Chyba że kolega jest głuchy to przepraszam ) to podejrzewam że było by co pograć :) 2/5 i nic więcej x) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezint Opublikowano 29 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 dziękuję za oceny na razie robię przerwę bo komp mi nawala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 hi hi screena też już nie ma za gre daje1.5 gwiazdki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 @UP: po zaokrągleniu będzie 2 gwiazdki xP @Topic: Gra taka sobie, bardzo podobne do tego robota którego zrobiłeś... A w kogo on się zmienia, jakiegoś dziwnego ludzika?? xP . Gra zasługuje na te 3 gwiazdki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Fajna gra z grafiką miłą dla oka. Przydała by się jeszcze nastrojowa muzyczka i jakieś potworki. Mile widziana jest także fabuła która by wprowadziła gracza w świat gry. Grafika może zostać taka jaka jest tylko dodał bym jakieś animację bohaterowi . Moja ocena to 3/5. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 @aaaaaa Czyś ty jest ślepy. Ja screena widzę bardzo dobrze przypatrz się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 @aaaaaa Czyś ty jest ślepy. Ja screena widzę bardzo dobrze przypatrz się. Wczoraj jak wchodziłem to go nie było było puste okno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzli Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Jestem tak dobry ( xD ) że wysłałem tą grę na mój uploader ssijcie xD @Up: gry nie oceniam bo nie ma co oceniać. Zawsze trzeba ocenic albo 1 albo iles tam ... Moja ocena to 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 @Gryzli Uzasadnij swoją ocenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi