fervi (Skovv) Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Robie program (nie z przykładu) i to jest CD player i... - Jak zrobić by po naciśnięciu ESC lub kliknięciu na znak X (wyłącz program) muzyka z CD Playera przestała działać. - Jak zrobić skrypt, który po kliknięciu ikonki idzie o piosenkę dalej/bliżej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 co do 1 to: sound_stop_all co do 2: sound_isplaying(tutaj ten sound) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 co do 2: sound_isplaying(tutaj ten sound) Wiesz do czego służy sound_isplaying?! to sprawdza czy muzyka jest w tym czasie grana ale trzeba to poprzedzić warunkiem if. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CP-player Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 co do pierwszego chyba dobrze,a drugie napisał Ci Maxpayn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 ....ale nabijasz sobie posty.... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 28 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 To pierwsze to mam gdzie dać? Ja dałem w Create i Execute a piece of code, ale i tak nie działa. co mam zrobić !! :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Czlowieku najpierw zapoznaj sie jakie eventy do czego sluza... Skrypty w create sa wykonywane kiedy tworzy sie obiekt zapewne w Twoim przypadku jest to gdy wlacza sie program... a Ty chcesz zeby to dzialo sie przy wylaczaniu... Dajesz to w evencie other>game end Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CP-player Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 w jakimś przycisku tak myśle ty sobie nabijasz XD EDIT: @UP:gdy ja pisałem nie było posta tomalasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 A zeby gra sie wylaczala po nacisnieciu ESC dajesz event key press > other > escape i tam kod: game_end() @UP Spokojnie widac wystarczy spojrzec na czas dodania ;) CP-player: no wlasnie z tego co przeczytalem on nie wiedzial... chyba ze zle zrozumialem... pozatym daruj sobie takie posty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CP-player Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 A zeby gra sie wylaczala po nacisnieciu ESC dajesz event key press > other > escape i tam kod: game_end() to raczej każdy wie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 28 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Dalej nie działa :crying: chyba nic nie da się zrobić, ale pokombinuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CP-player Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 niestety,jeszcze coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 zapoznaj się z tym: https://gmclan.org/index.php?wiki&wart=30 https://gmclan.org/index.php?wiki&wart=27 ciach... Marek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi