trolu122 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 ktos mi wyrypał temat ;( nie moge go nawet w wyszukiwarce znaleść. a nie dostałem chyba żadnego poinformowania. prosze o wyjasnienie sprawy jak mozna ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Mi jak admini kasują posty,to też nie informują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 no tak nie moze byc :P mówi tutaj w imieniu własnym i wszystkich pokrzywdzonych :D prosze o wyjasnienie tej sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Czerwca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 możemy ci skasować i ten jak chcesz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 ale chodzi mi o to żeby dawać jakieś poinformowania o tym. no bo mi usuneliscie temat i nawet nie wiem za co? przecież to był normalny temat z zapytaniem :/ nie można zamiast usunąć po prostu zablokowac? i chociaż na priva poinformować :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CP-player Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 ale chodzi mi o to żeby dawać jakieś poinformowania o tym. no bo mi usuneliscie temat i nawet nie wiem za co? przecież to był normalny temat z zapytaniem :/ nie można zamiast usunąć po prostu zablokowac? i chociaż na priva poinformować :( Z tym sie zgadzam!Jak usuwają to niech informują bo potem człowiek szuka i traci czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 To ja radzę zapoznać się jeszcze z regulaminem - tam na pewno się dowiesz dlaczego Twój temat poleciał do kosza. Pozdrawiam, mroow. :cat: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 28 Czerwca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 1. Napisałbyś o jaki temat chodzi. 2. Takie rzeczy to się inaczej załatwia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 I się zakłada temat w odpowiednim dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 temat był założony w dziale odpowiednim a pytałem sie o co chodzi motion_add i co to znaczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiatcienia Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 zanim napiszesz posta wpisz swój temat do help(index) w GM!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 temat był założony w dziale odpowiednim a pytałem sie o co chodzi motion_add i co to znaczy? Znaczy to, że szukać nie umiesz. Helpa masz, możesz to sobie nawet wygoglić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi