Sasuke-Kun Opublikowano 27 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 @Maxpayn ja nie przeszedłem ja na nim zaczęłem :/ @Kamilek nic niedalo :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 x-pozycja w lini poziomej obiektu y-pozycja w linii pionowej obiektu z-"głebokość" obiektu (3D) xstart-wartość pocztkowa x (gdy obiekt został stworzony) ystart-to samo co start, tylko do y jesli chcesz np. aby obiekt1 zmienil wartosc (czyli pozycje) x na x obiektu2, to piszesz w obiekcie1 x-obiekt2.x Jeśli tego nie możesz zrozumieć, to nie rób gier, bo nic ci nie wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke-Kun Opublikowano 28 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 dobra moja wina że niewychodziło poprostu zapomniałem dać to na ten przycisk :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi