Bagno Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Tytuł: X-Ray CD SE Gatunek: CD Player Opis: N/A Download: Mój uploader Rozmiar pliku: 1,08MB - Zip Autorzy: FILIP289.NET Programowanie: Filip Butkiewicz (FILIP289.NET Owner/Super Admin, BAGNO) Grafika: Filip Butkiewicz (FILIP289.NET Owner/Super Admin, BAGNO) Screeny: http://www.filip289.net/?runtime_act=xpcdpscreen_all - Screens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 A gdzie są screeny. Bo napisy "SCREEN" nic mi nie mówią o twoim programie. :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Screeny gdzie? Jeśli robiłeś to w GM, to pobieranie niewarte zachodu, jeśli w innym języku to gratuluję i życzę powodzenia. =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 26 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Screeny gdzie? Jeśli robiłeś to w GM, to pobieranie niewarte zachodu, jeśli w innym języku to gratuluję i życzę powodzenia. =) GM 6.1 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 a jakiś większy opis bo cd-player nie dużo mówi. chyba Ci sie link pomylił,bo screenów tam nie widze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 a dlaczego mi takie cus sie pokazuje??? Screen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 26 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 a dlaczego mi takie cus sie pokazuje??? Screen Zainstaluj .NET Framework 2.0[ Ok, zaraz dam wersję spakowaną .ZIP 945KB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 quote name='kasa100' date='26.06.2007 - 20:52' post='84707'] a dlaczego mi takie cus sie pokazuje??? Screen przepraszam, ale o co w tym chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Instalacja ładniejsza od programu. <_< Po zainstalowaniu moim oczom ukazało się coś takiego: Słaby program - nie warto robić odtwarzaczy CD w GM. Już Hades Player był lepszy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 30 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Instalacja ładniejsza od programu. <_< Po zainstalowaniu moim oczom ukazało się coś takiego: Słaby program - nie warto robić odtwarzaczy CD w GM. Już Hades Player był lepszy :D Ehhh, dobra przez tą krytykę byłem zmuszony ulepszyc program. Teraz: - 2 skórki - Przejście do nastęnego utworu, poprzedniego, wyjęcie płyty, pokazywanie stanu, obsługa mp3 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Fajnie... Program to "Prześwietlenie CD Odtwarzacz". Imo program głupi bo na 100% skorzystałeś z gotowych klocków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 30 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Fajnie... Program to "Prześwietlenie CD Odtwarzacz". Imo program głupi bo na 100% skorzystałeś z gotowych klocków. okkk, pracuje przecież nad nową ver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi