cyberdog Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Sądząc po grafikach i muzykach, jakie pragnę wykorzystać, pewnie nikt nie domyśla się, jaką grę tworzę... Do rzeczy - Chcę jakieś havy-metalowe kawałki... do gry... tylko bez słów, ok? Czekam... A Creditsy razem ze mną :D PS: Bez słów mają być te muzyki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 ja Ci już pocisłem jakiś Arabski Shit ... do cyborga umiem czytać... i się nie dopierd... do mnie bo wypiłem tylko kapuczino aha i się pisze PROSZĘ a nie chce bo chcieć to możesz dużo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 25 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Arabowie, łapać gitary elektryczne, startujemy! :P Umiesz czytać nazwy tematów, a nie tylko pierwszą połowę posta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 o w mordę już zrobiłem listę fajnych kawałków a teraz czytam że bez słów.. :P Pościągaj sobie Vader-a i SlipKnoT-a oni mają pełno ostrych intr bez śpiewu :] Ciach... Marek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 26 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Dobra, może być ze słowami... Tylko dej że te muzyczki, dobra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Czy używanie muzyki różnych zespołów nie jest czasem nielegalne? Q_q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Jest, ale np. propaganja używa. Zostawiam wam to info do własnych przemyśleń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 26 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Ale chciałem Waszą muzykę. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi