KoRn Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Hejka! :bye1: mam taki problem. właśnie taki PROSZE O ODPOWIEDŹ!!! :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 zrób obiekt i na alarmach albo zmienne i random Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 25 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 @up: a jaki kod bo ja nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 to nie kod to musisz sobie zrobic cały silnik żeby te ludki wylatywały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 25 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 musisz sobie zrobic cały silnik jak ja nie wiem jak go zrobic. ty chyba tego nie rozumiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zrobiłem ci mały przykład: KLIK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 25 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 DZIEK, Konrad-GM! TAKI napis w creditsach: KONRAD-GM :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi