murdalow Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Prosze o przeniesienie jeśli w złym dziale umieściłem temat.Sciągnąłem badziewie wypakowałem i... ten plik to obraz dysku, co mam z tym zrobić żeby działało czy da się to jakoś przekonwertować bo jak mam ten plik to Nero mi go otwiera a ja nie chce tego nagrywać. Czy konieczne będzie nagranie tego dziadostwa na płyte ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 ściągnij alcohol 120% to powinno odtworzyć plik a jeżeli nie to niewiem... pozdrawiam ToMo :shuriken: EDIT jak już będziesz miał to kliknij prawym na to białe tło i wybierz zamontuj dysk... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Wypal to na płycie, Nero powinien mieć odpowiednią opcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 24 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 no właśnie myślałem nad alcoholem albo deamonem a o to mi chodzi żeby bez wypalania to zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 poweriso odtwarza wszystkie obrazy płyt :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Alcohol 120% wg. wmnie najlepszy do: *.iso, *.bin, *.mdf . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Czerwca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Bez wypalania, to musisz podmontować obraz płyty do wirtualnego napędu cd. Zrobisz to Deamon-Tools'em, a resztę narzędzi możesz sobie darować. A jeśli chodzi o wypalanie, to ja zawsze używam Nero (już się przyzwyczaiłem), kiedyś stosowałem jeszcze darmowego CD Burner XP Pro. A jak coś nie obsługuje danego formatu, to wrzucam do Deamon'a a potem wybieram w Nero kopiowanie płyty i po sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 24 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 dziękuje Wam za pomoc zaraz pokombinuje i napisze w edicie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 deamon nie obsługuje BIN :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 @Pieter6: Obsługuje, ale nie ma ich na liście. Dajesz wszystkie pliki, wybierasz BIN i działa :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 24 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 wszystko działa użyłem alkoholu 120 % ale jestem trzeźwy, zamykam temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi