raptor1989 Opublikowano 26 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2004 Jak można odczytać grafikę 3d zrobioną w programie Blender w Game Maker? :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2004 Nie wiem czy blender to ma, ale zapisz grafikę w postaci ASCII i na oficjalnym forum poszukaj programu do zamiany ASCII na GML. Jak nie to spróbuj otworzyć plik Blendera pod Cinemą 4D. Do niej ściągasz plugin od Xceptiona (http://home.tiscalinet.de/xception) i zapisujesz w postaci GML. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 26 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2004 podajcie lika do blendera,musze zrobić jakąś foretece :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2004 http://blender.org lub http://blender.pl - skąd wolisz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raptor1989 Opublikowano 27 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2004 a skąd można ściągnąć Cinemne 4D?:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 27 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2004 jak mówił misiek "google twoim przyjacielem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolas Opublikowano 27 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2004 Sam się pyta o coś banalnego, a innych karci...(sorrki za off ale wytrzymać nie mogłem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2004 Gdzieś na tym forum był link do Cinemy 4D w jakimś temacie o grafice. Pozatym LEGALNĄ Cinemę 4D możesz zdobyć zamawiając archiwalny numer PC World Komputer nr 11/2003. Na ich stronie (http://pcwk.pl) powinno być coś takiego. Jak nie ma to wyślij maila z pytaniem. Powinieneś zapłacić 19.99 + koszty przesyłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 27 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2004 nie no ludzie...łaska nie idzie uzyć z www.google.pl .Macie oto stronke: Cinema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raptor1989 Opublikowano 27 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2004 To może znajdziesz mi 3ds max 7??:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raptor1989 Opublikowano 27 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2004 Ale na tej stronie nie ma żeby ściągnąć tylko kupić:P:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2004 Podał tobie oficjalną stronę bo warezów z tego co pamiętam, to nie można na tym forum. - To szukanie to bardzo trudny taniec - Takie kroki! - A następny krok to Google - Google znajduje najwięcej stron - Teraz też znajdziecie Google do szukania wypracowań, sklepów i obrazków - www.google.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 28 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2004 ja wole tu użyć: "Jak powiadał misiek - google twoim przyjacielem" ten cytat sie wzioł z innego forum i jest piękny! ;D Jak co,to nie tylko kochane warezy są,ale też przeklęte p2p np. e-mule.Ciekawe co mi się tam kiedyś ściągnie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raptor1989 Opublikowano 11 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2005 Na forum gamemaker.nl znalazłem temat z związku z 3d studio max http://forums.gamemaker.nl/index.php?showtopic=86287&hl= jest tu napisany jakiś kod chyba do za exportowania formatu, ale nie wiem gdzie go wpisać :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 11 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2005 Tyle mam do powiedzenia na temat tych co nie umieją poszukać na google --> Link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 13 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2005 Tyle mam do powiedzenia na temat tych co nie umieją poszukać na google --> Link <{POST_SNAPBACK}> Dobre!! Hahaha ;~D "Nie będe zawracać nikomu dupy poki nie sprawdze na google" xD Lol XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raptor1989 Opublikowano 1 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 <_< Mam pełną wersje Cinemeny i mam ten plugin, ale nie moge zapisać pliku w postaci GML. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Po co jakies Ciinemy, Maxy , Polimakery, przeciez w codzie barrdzo dobrze sie modeluje , przykladem na to są modele w moiuch grach 3D, w\ogule to ja cii pokaze te modele , prosze: Moedle w grsze pilkarskiej jakis wodz z LOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raptor1989 Opublikowano 1 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Sorrcia ale ja nie posiadm takich umiejętności :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi