Boro Casso Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Mam pytanie do modernizatorów. Jestem od niedawna na forum i nie wiem czy można w dziale Dema gier i programów napisać samą zapowiedz gry. Opis + screeny. Widziałem ze borek tak zrobi ale tylko on wiec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Mam pytanie do modernizatorów. Jestem od niedawna na forum i nie wiem czy można w dziale Dema gier i programów napisać samą zapowiedz gry. Opis + screeny. Widziałem ze borek tak zrobi ale tylko on wiec. modernizatorów xDDDDDD raczej moderatorów :D Może moderatorem nie jestem, ale wiem, że obowiązuje w "dema gier i programów" zamieszczenie ów programu :) (demo to nie zapowiedź przecież :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 A ja słyszałem, że można, tylko zapowiedź nie może byc za krótka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 24 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Poczekam aż Moderator się wypowie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Nie czekaj na niego, wiesz ilu ludzi już dało zapowiedź w "dema gier"? Dawaj, pisz zapowiedź tam. W ogóle modzi powinni dać nowy dział w "Nasze produkcje" czyli "Zapowiedzi gier". Na razie tego działu nie ma i widzicie - ludzie się dopytują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Słuchaj cyberdoga a daleko zajdziesz (z warnami)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Oto odpowiedni dział. A to temat, który warto wcześniej przeczytać. Wywaliliśmy możliwość wrzucania "suchych" zapowiedzi, bo robił się okrutny burdel, a i tak 95% pomysłów nikt nigdy tak naprawdę nie realizował. Teraz można zaanonsować swoją grę dopiero wtedy, gdy mamy demko i screeny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Czerwca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Dodać należy, że Borek akurat na zapowiedzi może sobie pozwolić z prostej przyczyny - on zawsze wypuszcza dema swoich produkcji i nigdy nie kończy na suchych zapowiedziach, więc jego zakaz nie dotyczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi