castro Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 hejka mam pytanie mianowicie: jak zrobic aby object1 szedl w strone object0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 15. Co zrobić, żeby obiekt1 szedł w stronę obiekt2? W "step" obiekt1 wpisujemy: kod: move_towards_point(obiekt2.x,obiekt2.y,szybkosc) Zamiast 'szybkosc' wpisujemy odpowiednią liczbę. było w FAQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 to ma być pytanie zaawansowane ? :o w obiekt 1: move_towards_point(obiekt2.x,obiekt2.y,3) // 3 to prędkość Pozdrawiam Marek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 ...pomyśleć troche? Tzn: 1. Użyć tego czegoś co się nazywa oczy, tak tak... te takie białe kulki w górnej części głowy z glupkowatymi kółkami na środku (chyba, że ktos ma zeza) - przeczytać w helpie. 2. Użyć takiego czegoś co siedzi w czaszce, takie bardzo pofałodwane w moim przypadku, w twoim to nie wiem xD może bardziej przypomina damskie pośladki xD (joke), mam tu na myśli mózg, zebrac informacje i zanim napisze się super zaawansowane pytanie na forum to metodą prób i błędów samemu dojść do rozwiązania! VOILA! ^^ mozecie to do FAQ wstawić xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 24 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 moze pzeoczylem albo zapomnialem bo faq czytalem raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 @up Przed napisaniem posta, zawsze sprawdz czy nie ma odpowiedzi w FAQ, albo użyj opcji szukaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi