Trzcina Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Idzie zrobic cokolwiek w trybie 3D na klockach? Patrzyłem an różne przykłady i w ogóle i same cody. Jejku zanim ja to opanuje to bedzie nowe tysiąclecie :( Ma ktoś jakiś tutorial albo w ogóle przesłał by mi jakiś mały poradnik jak zrobić cokolwiek w 3D po Polsku? Szukałem w internecia, ale wszystko jest po Angielsku a po Polsku nic :( POMOCY!!!! Pozdrawiam TRZCINA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 1.na klockach 3d nie zrobisz,wogóle mało rzeczy na klockach zrobisz. 2.angielski to podstawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Znajdź sobie translator i przetłumacz englisha. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 @up Można i tak, ale lepiej poświęcić czas na naukę i samemu sobie przetłumaczyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 helpa masz kombinuj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Robiłem lib'a i nawet przykłady 3D i to po polsku <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 wogóle mało rzeczy na klockach zrobisz. Pierdzielisz... prawie wszystko sie da na klockach.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiatcienia Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Pierdzielisz... prawie wszystko sie da na klockach.. tak naprawdę to wszystko co da się zrobić ogólnie w GM(lib maker) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Owszem, zrobisz wszystko na klockach, ale musisz takie posiadać. Ale uwierz - takie klocki są nie wygodne i nie czytelne. Jeżeli zaczniesz tworzyć kodem z czasem się nauczysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi