Rezint Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Tytuł:jeszcze nie wymyśliłem Gatunek: gra na kartce Opis: Lubię tworzyć gry na kartkę papieru w kratkę.Ta gra jest jeszcze w przygotowaniu ale już zacznę ją publikować. Potrzebne będą: 1. 2 kostki do gry 2. 1 kartka papieru w kratkę3. ołówek i długopis 4. gumka Dodatkowe: 1. linijka Zasady gry: najpierw rysujemy planszę ( za forum niema możliwości kartki w kratkę) mapa do pobrania: http://www.gmclan.org/up2365_0_mapa.html każdy ma 70 hp.(to piszemy koniecznie ołówkiem manę(M) i Siłę(S) generujemy za pomocą 2 kostek. każdy ruch musimy zapisywać za atak siłą kuturą atakujemy jest nam zabierana więc zapisujemy to z boku a za każdą następną turą wzrasta o 1. Z maną jest tak samo jak ze siłą(niedługo dopracuje czary) następny atak zapisujemy w tabelce.Jak widzicie siła po 1 turze wzrosła. aha życie gdy je tracimy po prostu zmazujemy i piszemy tyle ile nam zostało. Autorzy: Fabuła: Rezint sroka jeśli zły dział( nieraz robię prostsze gry) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 No dobrze Rezint,ale gdzie screeny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezint Opublikowano 23 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 e nie żartuj sobie. nie będę skanował bonie mam skanera xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Co ty człowieku wygadujesZ?dawaj tu screeny cieciu. Zapisałeś się właśnie do oficjalnej listy n@@bów.=] @down Jasne,ale już się wypisałem na własne życzenie.=] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezint Opublikowano 23 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 k**wa gra na KARTCE gdzie ja ci dam skriny (nawiasem czy to ty właśnie się do niej nie wpisujesz ???) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 tak ale wiesz to forum o gm a nie o kartce i ołówku ten temat powinien jak już to być w Valhalli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Proxx nie maltretuj dzeciaka ;) a gra fajna ale już z takich wyrosłem niestety ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezint Opublikowano 23 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Wyrosłeś? no może lobię tworzyć gry na papierze(raz zrobiłem platformówkę). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Wyrosłeś? no może lobię tworzyć gry na papierze(raz zrobiłem platformówkę). Platformówkę ;) nie wyobrażam sobie tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Ja kiedyś lubiłem gry na papierze... Teraz jedyne co to czasem na lekcji w kólko i krzyżyk z kumplem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Hah, ja jestem master of gry na kartce. Wybór niektórych gier: -Hetek 2000-2006 -Wyścigi -Robaki -Lochy i wiele wiele więcej. Jednak teraz gry robię nie na kartkę tylko na komputer :D. W klasie zawsze miałem kilku tumanów, którzy tylko by grali w te moje gry kartkowe. I nadal by grali, gdybym je rysował =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi