adam014 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Tytuł: Hak Gatunek: Rogal?Chyba jednak zręcznościowa Opis:Niema za bardzo o czym pisać,ale chodzimy @ i zbieramy kasę $.Uważamy na smoki D.Gra ma 5 plansz. Download: v0.2 Rozmiar pliku: 963KB Autorzy: Programowanie: Wisznu Fabuła: Wisznu Grafika: Wisznu i ten co wynalazł ASCII Muzyka: VGMusic (www.vgmusic.com) Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Ozesz ty! :angry: tego sie nie da wyłączyć! trzeba alt+ctrl+delete i w procesach zamknąć. a to jest bardzo niebezpieczne dla kompa. Bo w aplikacjach tego nie wyłączysz. 1/5, bo nie ma jak tego zamknąć. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CP-player Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Człowieku jak to zamknąć alt+ctrl+delete,innaczej sie nie da ty mi chyba chcesz kompa rozwalić.1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 heh nie przepadam za rogalami... poza tym tu nie ma jak zginąć (może wchodząc na potwory... )mógłbyś dorobić czas. 2/5 ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Ozesz ty! :angry: tego sie nie da wyłączyć! trzeba alt+ctrl+delete i w procesach zamknąć. a to jest bardzo niebezpieczne dla kompa. Bo w aplikacjach tego nie wyłączysz. 1/5, bo nie ma jak tego zamknąć. <_< :confused: alt+ctrl+delete -> przejdź do procesu -> zakończ proces. i to takie niebezpieczne dla kompa? Mi się gra nawet podoba. Może nie grywalna :P , Ale pierwszy raz widzę taką grę na GMC :) dam 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Jejku wyłączył tylko esc'ejpa w opcjach. A wy już "człowieku ty chcesz mi kompa rozwalić". xD A co do gry to 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Człowieku jak to zamknąć alt+ctrl+delete,innaczej sie nie da ty mi chyba chcesz kompa rozwalić.1/5 Idz szybko do mamusi to powiedz. musiałem to napisać. Syf robisz ostatnio. Pilnuj się. Dawidsu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Człowieku jak to zamknąć alt+ctrl+delete,innaczej sie nie da ty mi chyba chcesz kompa rozwalić.1/5 Jaasne, on tylko marzy o tym, by ci kompa rozwalić. Wszyscy o tym marzą. :angry: tego sie nie da wyłączyć! trzeba alt+ctrl+delete i w procesach zamknąć. a to jest bardzo niebezpieczne dla kompa. Bo w aplikacjach tego nie wyłączysz. 1/5, bo nie ma jak tego zamknąć Tak, bardzo niebezpieczne jest, jeszcze wyłączysz nie ten proces, no nie? Nie wiem, ale wy, kasa100 i CD-player, chyba nie lubicie czasami pomyśleć przed napisaniem posta. A gra nudna. Przydałoby się usunąć to kopanie w ziemi. 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi