Matthew Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Potrzebuję ikon zaklęć do czarów oraz sam wygląd pocisków (np. kula ognia - płonąca kulka) Rozmiar ikon/pocisków: 32x32/15x15 PS. Czy wolicie, aby w grze było więcej magii, a walki wręcz trochę mniej, tzn. ilość broni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CP-player Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 może poszukaj w google? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 może poszukaj w google? zastanów się co mówisz.Niektórych poprostu legalnie nie mógł by użyć. Co do tego drugiego pytania lepiej większa ilośc broni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Ok zrobiłem kilka czarów: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 masz. mam wiecej jak chcesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 kasa100 a ty je chociaż zrobiłeś? @down A skąd qwa wiesz że mozna je w grze wykorzystać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 kasa100 a ty je chociaż zrobiłeś? na necie to jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 @kasa100: To że jest na necie to nie oznacza, że można je sobie ot tak wykorzystać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 @Marmot: to bylo na stronie 'gotowe sprity do uzycia' xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 To po jakiego h*ja chwalisz się że masz więcej zamiast poprostu autorowi tematu podać link? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 23 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 @Konrad: Jakieś takie rozmazane i w różnych rozmiarach i czy to aby napewno twoje? @kasa: Daj linka, gdzie to znalazłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Te dwa pierwsze obrazki kasy100 poznaję. One są z gry LionHeart(mam na twardym) i użycie ich było by nie legalne. Eeee mi tez by się przydały takie ikonki zaklęć. Pozdrawiam MO :death: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi