Trzcina Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zajrzałem sobie w przykład angielki fps, który bazował coś na doomie. Chciałem zrobić taki duplikat tego - oczywiście nigdzie bym tego nie wykorzystał, nie wystawił, ale chciałem zobaczyc jakl to działa bo mam GM 0.7 ale Lite i ona jest ograniczona. i stąd moje pytanie - czy w GM 0.5 mozna zrobić gre w 3d? i czy jest opcja "transform the sprite" w GM5? Prosze o odpowiedź Trzcina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Raczej 3D się nie da... a co do "transform the sprite" na pewno jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzcina Opublikowano 22 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Raczej 3D się nie da... a co do "transform the sprite" na pewno jest. Szkoda....A jak zarejestrowac GM 7 ? PAtzryłem na angielską stronę - ale u mnie z anglikiem to tak średnio :unsure: A czy GM 6 wymaga rejestracji? I czy tam mozna robić w 3d? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 w GM6 mozna robić 3D, GM6 także wymaga rejestracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzcina Opublikowano 22 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 w GM6 mozna robić 3D, GM6 także wymaga rejestracji. A mógłbys powiedzieć coś więcej na temat rejestracji? No w sasadzie - JAK TO ZROBIĆ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Kupić za 20$ :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzcina Opublikowano 22 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Kupić za 20$ :P No cóz będe musiał azinwestować - ale to sie jednorazowo kupouje, nie? Chodzi mi o to żebym uaktualnmiać za 2 miesiace ni musiał za kolejną sumę? trudno - pozbieram troche i kupie. A teraz inne pytanie - ajk ustawić aby postać (już z grawitacją) po naciśnięciyu <spacja> strzelała? Wiem że to jest w FAQ - wpisałem ten kod i nic. I dlatego pytanie: Jak to zrobić za pomoca klocków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 https://gmclan.org/up1717_7_bez_tytu_u.html ten klocek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzcina Opublikowano 22 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 https://gmclan.org/up1717_7_bez_tytu_u.html ten klocek Fajnie - dzięki ale to w GM 6 i 7 a w GM5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi