aaaaaa Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Pobrałem ten program zrobiłem animacje tylko nie wiem jak to później na game makerze 6.0 otworzyć , albo zapisać w postaci Game Maker File :boxed: Laboga... Nie "Particle Desiner", tylko "Designer". Patrysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 ten program to jak sama nazwa wskazuje: 'praktyczne tworzenie' ale to nie jest koniecznie do gm przystosowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 ten program to jak sama nazwa wskazuje: 'praktyczne tworzenie' ale to nie jest koniecznie do gm przystosowane.Omg, co to za bullshit'y?! Xx "Praktyczne tworzenie"?! Chłopie, poczytaj sobie słownik... Particle Designer to program, który służy do łatwego tworzenia efektów opartych na systemie cząsteczek Particle w GM'ie. PD generuje Ci kod, który wklejasz do GM'a. I ot cała filozofia. ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Kocham ten program - bez niego robienie MAGI to by było piekło... Ale pamiętajcie, że wygenerowanie samego efektu to nie wszytsko - trza to potem ładnie w grze zaimplementować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi