Trzcina Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zrobiłem sobie taka próbną gierke (coś na podstawie pac-mana). Chodzi o to że jak ustawiłem że jak mój bohater uderzy w ściane zrobiłem "bounce against objecy" (aby się odbijał), ale on ma tak jakby "nie przechodzić" przez nią, a NIE JAK ROBI - UDERZA I ODBIJA SIĘ Z ZAWROTNĄ PREDKOSCIĄ. Jak to zrobić by tylko dotykał sciany a nie dobijał sie od niej? POMOCY Trzcina!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 speed=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzcina Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 speed=0 Ale jak zredukować speed do 0 ?? (Wiesz jestem kompletnie zielony) i szukam i szukam PROSZE NAPISZCIE JAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Dajesz w kolizji z tą ścianą speed = 0; I tyle. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzcina Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Dajesz w kolizji z tą ścianą speed = 0; I tyle. :) Dzięki bardzo ;) Ale juz inaczej do tego doszedłem. Ale napewno przyda mi się kiedy bede bardziej obeznany z tym programem :D Jest poprostu zaje***isty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi