kubos Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Mam pytanie, potrzebuje troche piosenek do mojej gry, ale mp3 za dużo waży i w związku z tym mam pytanie czy da sie przerobic plik mp3 na plik jakiś co mniej waży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Od kiedy WAV ma lepszą kompresję od MP3? Choć to od kodeków zależy - ale na potrzeby gry powinny być niekompresowane kodekami czy czymś tam. No i MP3 jest stratny... Ale tak 128kb/s czy 96kb/s powinno być ok z rozmiarem. Albo użyj MODy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 No to może nie ma... W każdym razie na coś co ma :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Audacity ma przerabiarkę na wav'y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Użyj CD'ex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 ogg chyba mniej waży ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Z MP3 na WAV to już lepiej MP3 zostawić. Tak jak lowrider, OGG ale GM nie przyjmuje więc najlepiej MP3. Jeżeli jednak chcesz to WAV to ściągaj GoldWave... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi