Mag_Ognia Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 :unsure: Właśnie zdobyłem fure informacji na temat 3D wbiłem na pamięć masę skryptów i zrobiłem świat mojej wspaniałej gry lecz teraz przychodzi czas na obj_hero i tu mam parę pytań. 1.Mam objekt Red (hero1) i ręce i chce żeby obj_rece_red były w połowie i blisko objektu Red czyli by to wyglądało mniej więcej tak: 2. Teraz chce zrobić obracanie sie z directionem:P Morze obrazek wam więcej wytłumaczy: 3.W zależności od pozycji by attakował przyciskiem x 4. Czy 3 obj_kamery(do wyboru) będą kompatybilne z grą online? Mam nadzieje ze ktoś mi pomorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Pokombinuj z pozycjami modelu, przy pomocy cos'inusa Później dam przykładzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 cos'inusa? Ech Mam Objekta Hero ale reków nie ma bo nie wiem co zrobić by za nim chodziły. Um to masz ten przykład czy nie? To ja se teraz pogram w SW Jejku do dostane ten przykład czy nie? Ja go cholernie chce Proosze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi