aaaaaa Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 ... Tak jak w temacie Czy jest mozliwość żebym poruszał się postacią w grze a to wszystko do pliku np. avi się zgryało?? Bo nie mam pojecia jak to zorbic:boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 https://gmclan.org/index.php?plik=120 Z tym, że będzie to baaardzo niewydajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 niewydajne?? w jakim sensie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Jeżeli chciałbyś użyć tego DLL'a, musiałbyś co stepa robić screena, zapisywać go, a potem sklejać wszystkie obrazki w plik .avi. Możesz sobie wyobrazić, jak wolno działby program. =p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 już się kapłem naprawde nie ma programu który zgrywa do avi wszystko co na monitorze się dzieje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Jest "Fraps" ale to jest program do zgrywania i zapisu co "wyświetla" dana aplikacja... Nie wiem czy chodziło Ci o DLL do Gm czy o osobny program ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 jest jeszcze hyper cam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 I AviScreen... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiatcienia Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 ja znam jeden do GM i nazywa się GMcap i on robi film z gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi