Pablo-GM Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Jak już wiecie robie gre Dragon Ball i mam problem jak zrobic np skill np. masenko? Prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Np. Ja nie wiem o co ci chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 @PabloooGM: Chodzi o to żeby np. gdy masz 1lvl Masenko to masz słaby atak, a jak 10 to silny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 skillmanenko = 1; if skillmanenko = 1 { jeb! } Ależ mi sztuka. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Dziedekkleofas powiedz gdzie i jak to zamontowac :D Dzieki z gory POzdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Nie powiem, bo: 1. Robisz kretyńśkie spacje, po których piszesz kompletnie niepotrzebne "Pozdrawiam" czy inne głupie dopiski. 2. Na zdrową logikę to tam, gdzie ma się wykonać "cios" czy tam strzał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 i tak nie ma sensu tłumaczyc... jak on nawet podstaw nie rozumie a juz chce dragonballe robic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Kurde robie nowy obrazek sprite [masenko] robie z tego objekt robie cos takiego : key press shift , execute a pice of kod dodaje ten kod: skillmanenko = 1; if skillmanenko = 1 I nie trybi czytalem te poradniki i nie wiem dziadku powiedz co musze zrobic plss edit pablo1517 to powiedzcie to sie naucze -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 nauczysz sie robiac prostrze gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Kurde robie nowy obrazek sprite [masenko] robie z tego objekt robie cos takiego : key press shift , execute a pice of kod dodaje ten kod: skillmanenko = 1; if skillmanenko = 1 I nie trybi czytalem te poradniki i nie wiem dziadku powiedz co musze zrobic plss edit pablo1517 to powiedzcie to sie naucze -.- Zamiast żebrać na forum o kod, złap za jakiś kurs dla mocno początkujących. Radzę najpierw przeczytać o zmiennych, warunkach, pętlach itp. Przecież Ty kompletnie NIC nie umiesz, a bierzesz się DragonBall'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi