Tymon Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zakładam "team" i szukam ludzi. Narazie w zespole jest mój brat - Beczo. Warunki przyjęcia: - musisz być lepszy niż ja. - musisz znać model OSI albo DoD. - musisz znać jakiś algorytm kompresji. - średnio orjętować się w C++, C#, Asemblerze oraz GMLu(!). - umieć projektować i wykonywać złożone struktury danych. - umieć programować strukturalnie - bo tak będziemy robić! - grać w tibie. - mieć komputer 486. - musisz mieć przynajmniej 3 lata. - musisz być geniuszem komputerowym i zła. Cele zespołu: 1. dominacja na scenie Game Makera. 2. dominacja na scenie programowania. 3. zniszczenie Unixów i Windowsów. 4. przejęcie internetu. 5. i na koniec: dominacja na świecie. Zaznaczam jeszcze że twój nick musi brzmieć Ranmus, Pietrus, Firemark, Gnysek, Bigshark, Simon albo Dark Maximal - albo podobnie. Pozdrawiam i zapraszam chętnych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 szkoda, że mnie tam nie ma :P baj de uej, Tymon zaspamuj mi na gg bo straciłem twój numer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Warunki przyjęcia: - musisz być lepszy niż ja. Czarno to widzę xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 OMG! Tymon zakłada team. To już mówię niech się schowa reszta. xD @Down: Ja też. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Ostatnio tak sobie myślałem jak by to było gdyby Tymon założyl Team. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Czyli ja nie mogę? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 19 Czerwca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Tymon, ostatnio coś rzadko jesteś. Nie opuszczaj nas. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Szkoda tylko że ten temat to ironia :< tymon rozumiem dlaczego to napisałeś.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Mnie tam nie ma? Więc jak nie to nie. Założę z Łukiem własny team! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 akurat! kłamiesz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Pieter, w brew pozorom się mylisz. Woock, ogrywasz mnie w MTG - mi to wystarcza. xD Ranma, bo pracę mam. Black! Pchi! x3 EDIT Zapomniałem! Musisz mieć kapliczkę poświęconą mojej wielkości! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zapomniałem! Musisz mieć kapliczkę poświęconą mojej wielkości! Mufah. Ty tak na serio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Oczywiście. Pietrus. Jabol equal Pietrus. Pietrus equal Jabol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 @Black - nie założysz, bo ja dołączam do Tymona :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Tymciqqqkuku: Dla mnie nie znajdzie się tam miejsce? :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Black, a chcesz zamawiać jedzenie, gotować, prać, sprzątać i zmywać? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 I być poniżanym przez resztę ekipy. Tymonie, nie zapominaj o poniżaniu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 ...i poniżany przez ekipę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Tymonie, nie zapominaj o poniżaniu! Liiiiiiizus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Gram w tibie xD to chyba mogę dołączyć co :D? poniżyć też cię mogę XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Łetam. xD Proxx, Woock jest moją prawą ręką i robi różne fajne rzeczy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Na przykład obijam mordy plugawcom :] EDIT: Tak! I gram w ADOMa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Woock jest moją prawą ręką i robi różne fajne rzeczy!na przykład gra w ADOMa. o! EDIT: i bardzo dobrze! ADOM to rzecz podstawowa każdego programisty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Łetam. xD Proxx, Woock jest moją prawą ręką i robi różne fajne rzeczy! różne rzeczy z pałą :F Łetam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Ja moge sie dolaczyc, ale nie umiem grac w tibie :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 @Pieter - tak, drewnianą i ćwiekowaną :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 @Pieter - tak, drewnianą i ćwiekowaną :P chodziło o inną pałę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Tę, za którą dostaniesz zaraz warna? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 W moim świecie nie będzie pałek! Idę spać, wy sobie posmamujcie. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Jak SPAM to SPAM! Man: You sit here, dear. Wife: All right. Man: Morning! Waitress: Morning! Man: Well, what've you got? Waitress: Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam; Vikings: Spam spam spam spam... Waitress: ...spam spam spam egg and spam; spam spam spam spam spam spam baked beans spam spam spam... Vikings: Spam! Lovely spam! Lovely spam! Waitress: ...or Lobster Thermidor a Crevette with a mornay sauce served in a Provencale manner with shallots and aubergines garnished with truffle pate, brandy and with a fried egg on top and spam. Wife: Have you got anything without spam? Waitress: Well, there's spam egg sausage and spam, that's not got much spam in it. Wife: I don't want ANY spam! Man: Why can't she have egg bacon spam and sausage? Wife: THAT'S got spam in it! Man: Hasn't got as much spam in it as spam egg sausage and spam, has it? Vikings: Spam spam spam spam... (Crescendo through next few lines...) Wife: Could you do the egg bacon spam and sausage without the spam then? Waitress: Urgghh! Wife: What do you mean 'Urgghh'? I don't like spam! Vikings: Lovely spam! Wonderful spam! Waitress: Shut up! Vikings: Lovely spam! Wonderful spam! Waitress: Shut up! (Vikings stop) Bloody Vikings! You can't have egg bacon spam and sausage without the spam. Wife: I don't like spam! Man: Sshh, dear, don't cause a fuss. I'll have your spam. I love it. I'm having spam spam spam spam spam spam spam beaked beans spam spam spam and spam! Vikings: Spam spam spam spam. Lovely spam! Wonderful spam! Waitress: Shut up!! Baked beans are off. Man: Well could I have her spam instead of the baked beans then? Waitress: You mean spam spam spam spam spam spam... (but it is too late and the Vikings drown her words) Vikings: (Singing elaborately...) Spam spam spam spam. Lovely spam! Wonderful spam! Spam spa-a-a-a-a-am spam spa-a-a-a-a-am spam. Lovely spam! Lovely spam! Lovely spam! Lovely spam! Lovely spam! Spam spam spam spam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi