Driv3r Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 :bye1: Robie mini-simy ( nawet nie wiem czy mini :thumbsup: ), i mam kłopoty : - Jak zrobić że jak klikniesz obiekt to zaczyna lecieć na kursorem a jak gdzieś klikne to tam zostaje ? - Narysuje mi ktoś ludków w 2D ( nie isometrycznych tylko z boku ;) ) ? - i może jakieś pomysły co do gry ? Pamiętajcie : TO JEST WERSJA :beta: Link do projektu : The Sims 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 ten twój pliczek ma errora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driv3r Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Jakiego errora ? :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 - Jak zrobić że jak klikniesz obiekt to zaczyna lecieć na kursorem a jak gdzieś klikne to tam zostaje ? Ich nie kumen oO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 A dlaczego nazwałeś swoją grę tak samo jak prawdziwą. Mam rozumieć że jesteś super-bogaty i wykupiłeś prawa. Poza tym robiłem wczoraj przykład z dochodzeniem do danej pozycji po kliknięciu. Klick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 takich przykładów było mnóstwo.wystarczy tylko dobrze poszukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi