cyberdog Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Potrzebuję grafiki żołnierza w zielonym sweterku i niebieskim hełmie. I trochę emotikonek ( martwych i żywych - martwe mają ociekać krwią) Proszę, pomóżcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 jak piszesz posta to masz po lewej stronie emotikony. wez pokaz wszystkie i nacisnij na jakiegos emotkikona prawym przyciskiem, a potem zapisz obrazek. <_< :( :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 NApisz może coś więcej,jakie wymiary itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Masz tu jedną zmarłą emotke: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 @kasa100 on to wie, chodzi mu, o nowe emotikonki nie z różnych for... Założę się, że wiedziałeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Bixon, da-da-da wygrałeś teleturniej! Ale tego żołnierza... On jest mi naprawdę potrzebny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Ponawiam pytanie o wymiary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 32x32, 50x50. Któreś z tych. Albo liczba pomiędzy, nie może być ani mniejsza (emotikonka) ani większa! Proszę, dajcie grafikę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Soldier robiony w paincie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Ach, przepraszam bardzo, zapomniałem dodać że widok z góry ma być... Zróbcie z góry, skierowanego na górę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zrobiłem kilka emotikonek: https://gmclan.org/up1717_7_emo.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Dzięki, ale jedną widziałem na jakimś forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Konrag Wtf? Większość wziołeś żywcem z gadu gadu,nawet ich nie przerabiając. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Ehh wiem xP jakoś wszystkie pomysły Emotikonek były w GG Prócz Diabełka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Dobra, czekam jeszcze na "sałdata" (rosyjski :P) I proszę, dawajcie własne emotikony... Potrzebne mi są! Chyba nie muszę wspominać o creditsach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Ja zrobiłem jakiegoś ludzika : https://gmclan.org/up1717_7_ludek.html EDIT: Zrobiłem też swoje emotikon ki : https://gmclan.org/up1717_7_emoticons_battle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Dzienx, w creditsach jesteś! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Kolejna moja nieżywa emota: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi