Webzir Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Otóż potrzebuję czołówki TVN (piosenka, która sobie czasami leci między reklamami). Może być wplecione w film. Z góry dzięki =]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Szukałeś ? Znasz wujka google ?? Ja znam i znalazłem ;] Proszę oto link : http://www.youtube.com/results?search_query=TVN&search= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 22 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Bardzo dobrze znam wujka google, bo przed zadaniem pytania siedziałem z nim ponad godzinkę. Myślisz, że na jutubie nie szukałem? ;( Ale nigdzie nie ma czołówki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Otóż potrzebuję czołówki TVN (piosenka, która sobie czasami leci między reklamami). Może być wplecione w film jest tam mnóstwo czołówek wplecionych w filmy i programy ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 22 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Który na przykład? =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 http://pl.youtube.com/watch?v=7ytH0BgcXQk Początek. Weź, przecież tak łatwo poszukać ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 22 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Przy transferze 4kb/sekunda? Yeah. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 teraz mi tu nie zgredź ;p podałem Ci linka, a że masz transfer jaki masz nie moja sprawa ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi