Woock Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Najpierw to skończ :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Października 2004 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Października 2004 Więc tak wyglądają screeny z Farmera Frana 3d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadii Opublikowano 14 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2004 super, wyglada pieknie choc ten dom jest troche hmmm ... plaski a drzewa male Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2004 Może trochę nie na temat, ale ten obraz w kościele to Matka Boska z Jasnej Góry z Częstochowy? Pozatym fajnie to wygląda, tylko co to jest z tymi powiększonymi pikselami? Też tekstura domu nie najlepiej wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadii Opublikowano 14 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2004 sorry jak ci tym obraze ale imbecylu (sorry) to młotek przeciez to widac na 1 zot oka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2004 Heh, miało to być coś w rodzaju żeby gnysek zrobił albo w większej roździelczości albo model 3D, a ty odrazu od imbecyla <_< PS. Co to jest zot? :D Jak chcesz coś pisać to nauczyć się pisać po polsku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadii Opublikowano 14 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2004 jak chcesz to modeluj gnysek niejest wszysttko umiacy moze i romi gre w gm i cos tam sie bawi w rpg maker no i ma najlepsza strone o hm ale to juz przesada, wiesz ile to zajmuje ja od roku robie auto do gta vc choc od ponad pol roku nic nierobilem :) PS. zot - żót (I'm dislecktyk) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 14 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2004 Nie dyslektyk tylko cholerny leń :P A jeśli tyle ci zajmuje wóz to GTAVC, to ty jesteś albo jakiś taki nieporadny albo diablo leniwy :P A tak wracając do Farmera, to się zapytam czy będzie można grać buddystą :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2004 PS. zot - żót (I'm dislecktyk) :P <{POST_SNAPBACK}> :ninja: Oślepłem XD . Oślepłem na widok mistrza ortografii xD. Woock: Jakbyś chciał grać buddystą to byś poprostu nie wchodził do kościoła xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 14 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2004 Założę się, że z tymże kościołem związane są jakieś bonusy czy inne fajne opcje z których ludzie o odmiennym wyznaniu musieliby zrezygnować :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaytek Opublikowano 14 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2004 Hmm... A czy ktoś mówił, że gra ma być tolerancyjna. :) Nie no, oczywiście żartuje, ale według mnie questy związane z kościołem będą do ukończenia przez każdego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Października 2004 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Października 2004 właśnie się zastanawiam, czy włączyć opcję obowiązkowej mszy w niedzielę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 14 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2004 A po co :P Napewno w tą grę grać będą też ateiści/agnostycy tudzież inni którym by się to nie spodobało :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadii Opublikowano 14 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2004 a komu sie chce chodzis do kosciola ?? Ja ostatnio tam bylem na chrzcie :) (oczywiscie niemojim tylko mojego brata chrzestnego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2004 Gnysek: Możesz dać taki wątek, że jak nie będziesz chodzić do kościoła, to albo cie dziewczyna rzuci, albo ślubu ci ksiądz nie da, a w okolicy nie ma urzędu stanu cywilnego xD . Nadii: Mów za siebie. Nie każdy jest taki jak ty :huh: :angel_not: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klusek Opublikowano 15 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2004 Ta wersja jest jakas dziwna. nic nie mozna zrobic wszystko jest zamkniete nie mam narzedzi ani zwierzat ani nasion. co tu sie wogule robi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 15 Października 2004 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Października 2004 A ja bylem na wiosne u spowiedzi (brat szedl do bierzmowania a ja musialem miec zaswiadczenie na swiadka), no i jak powiedzialem, ze ostatni raz u spowiedzi bylem pare lat temu, to mnie ksiadz opie**olił. :] http://mp3.wp.pl/p/strefa/posluchaj/hifi,15270.html (to nie jest dla mocno wierzacych) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2004 Mogli by to puścić w Radiu Maryja. A to by aferka była :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadii Opublikowano 16 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2004 chcesz to puscic zaden problem :) dzwonisz do radio ma|ryja puszczasz to i czekasz na reakcje :P. Jak to ksiadz slucha z twojej parafji to go pozdrowilismy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 23 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2004 S jak tam postępy w tworzeniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Listopada 2004 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2004 Właśnie tworzę trochę zmienioną arenę w 3d, teraz będzie widok pod kątem 45 stopni, dotego wymyśliłem kilka dodatków - od teraz Farmer Fran już nie będzie podobny do Harvest Moona. Mam kilka własnych teksturek, za niedługo będą jakieś screeny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Lipca 2005 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 I najnowszy obrazek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 Ooo jednak coś się dzieje :) A ja myślałem że projekt upadł. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 Trochę to wygląda jak latający dywan, to tło w menu, ale ogólnie fajnie wszystko jest. Daj też screeny z gry, bo widzę, że jest parę zmian graficznych :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Lipca 2005 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 no bo tym razem menu jest tak jakby na planszy :P Tz. jak menu znika, to możnaby już normalnie chodzić. Więcej screenów na www.farmerfran.prv.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi