Tymon Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Ano, u nas dni Świdnika będą. Muzyka, popkorn i wata cukrowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 jezeli ktos by jechal z wawy i mogl by mnie zabrac to jade :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Ja bym pojechał(i dał proxsowi w jape) Ciekawe ciekawe,tylko że od 6 lat ćwicze boks tajski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 A mnie ktoś by mógł podwieź z okolic Rzeszowa oczywiście złoże się na paliwo bo i tak taniej wyjdzie niż pociągiem się tłuc (chyba) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 LionX@ Na lotnisko czy na zlot ? bo jeśli na zlot to istnieje możliwość że ja pojadę ( o ile prawko zdam ) to będziesz się mógł ze mną zabrać :P Tylko 1 warunek sam musisz dojechać do Mielca :) są autobusy bezpośrednie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 LionX@ Na lotnisko czy na zlot ? bo jeśli na zlot to istnieje możliwość że ja pojadę ( o ile prawko zdam ) to będziesz się mógł ze mną zabrać :P Tylko 1 warunek sam musisz dojechać do Mielca :) są autobusy bezpośrednie :) tak chodzi mi o zjazd. to fajnie postaraj się zdać prawko XP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Hmm... widzę, że ta bardziej "dorosła" ekipa GMclanu nie pali się jak narazie do wyjazdu :(. Gdyby ktoś z weteranów jechał, to tak jak mówiłem - pojawię się. No wypraszam sobie :P 4 lata to mało? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Czerwca 2007 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 ponieważ widzę totalny brak zainteresowania zjazdem i 15 osób się jak na razie nie zgłosiło, a pewne są 3-4, w związku z tym w tym roku raczej zjazdu robić nie będziemy. chyba, że sobie sami zorganizujecie :D zatem odkładać kasę, jedziemy za rok, może w inne miejsce, może w te same. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Ee nie będzie szkoda no nic mówi się trudno Słowa niżej są kierowane do do ludzi z Rzeszowa i okolic (No chyba że komuś chce się tłuc pociągami do Rzeszowa to mu nie zabronię ^^) a ja powiem że skoro z wyjazdu nici to można by się zebrać w paczkę i pójść gdzieś na pizze co wy na to gmclanowicze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 ponieważ widzę totalny brak zainteresowania zjazdem i 15 osób się jak na razie nie zgłosiło, a pewne są 3-4, w związku z tym w tym roku raczej zjazdu robić nie będziemy. chyba, że sobie sami zorganizujecie :D zatem odkładać kasę, jedziemy za rok, może w inne miejsce, może w te same. zaje*****! :D w przyszłym roku uda przekonać mi się rodziców xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Ja chcę pojechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Przecierz gnysek napisał że w tym roku nie będzie zjazdu Przecierz gnysek napisał że w tym roku nie będzie zjazdu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Ja proponuje Rzeszów, jak Lionx pisał kto blisko mieszka to niech wpada, w Rzeszowie i tak już są 4 osoby ;] Edit: Robi się double tekst jak pisze posta xD wyżej z resztą koledze karus99 też się tak zrobiło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Przecierz gnysek napisał że w tym roku nie będzie zjazdu A to nawet dobrze się dla mnie składa xD bo i tak nie wyrobie sie z prawkiem :) 21.07 + - kończę jazdy a egzamin gdzieś 19 będę miał :) czyli prawko JAK DOBRZE pójdzie to we wrześniu dopiero :( LionX@ Czyli byś się ze mną nie zabrał ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi