CP-player Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Jak w temacie szukałem,ale znalazłem jak zrobić tekst na jednym viewie,a mi chodzi o objekt!!!!POMOCY!!! :crying: :crying: :crying: OBIEKT! Patrysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 A o co ci dokładniej chodzi?? jakiś radar czy coś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 :] zrób objekt tekst i daj mu w draw: draw_text(view_xview+10,view_yview+10, 'cos tam napisz') Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zdaje się że on ma 2-lub więcej viewów, i aby inne nie widziały co jest na np.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 hmm...no to nie wiem jak to wtedy zrobić może: draw_text(view_xview[numer]+10,view_yview[numer]+10, 'cos tam napisz') ale chyba raczej nieeee... pozdro artimal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CP-player Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Konrad-GM masz racje!!! :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 <lol> nie mogłeś tego wcześniej napisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CP-player Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Jest w temacie,ale nie napisałem że jest kilka viewów :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 i co z tym: hmm...no to nie wiem jak to wtedy zrobić może: draw_text(view_xview[numer]+10,view_yview[numer]+10, 'cos tam napisz') ale chyba raczej nieeee... pozdro artimal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CP-player Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 no nic ,ma być objekt,ale jak nikt tutaj nie odpisuje z podpowiedzią to musze coś wykombinować :crying: :crying: :crying: :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 jak to mówi gnysek: kto pyta wstydzi się raz kto nie pyta wstudzi się całe życie czy jakoś tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 @down mógłbym o to samo spytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CP-player Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 a po co ty to piszesz :jezor: :jezor: jak ktoś wie niech pisze jak to zrobić :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Raczej obiektów się nie da, ale rysuj sprite na viewie: if( view_current = 0 ) { draw_sprite(sprite0,image_index,view_xview[0]+18,view_yview[0]+18) } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CP-player Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 DZIĘKI :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi