Konrad-GM Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 1-Jaki kompilator jest "najlepszy" (Dobry) C++?? Jestem totalnym N00bem w C++ 2-No właśnie... dlaczego DevC++ nie działa?? nie chce kompilować (Uruchomić) każdej aplikacji. Pokazuje się że nie znaleziono pliku. Lecz ten plik mam zainstalowany <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Code::Blocks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 15 Czerwca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Jeny, kolejny raz to wałkować. DEV-C++ to nie jest kompilator tylko IDE do programowania. DEV-C++ korzysta z kompilatora mingw - windowsowego porta gcc. Poza tym to IDE jest stare i nierozwijane. Łap się za Code::Blocks. Ten to nie ogranicza się do jednego kompilatora tylko może korzystać z: GCC (MingW / Linux GCC), MSVC++, Digital Mars, Borland C++ 5.5, Open Watcom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Ja tam właśnie używam devc++ i jeszcze mnie nie zawiódł. Zaraz zostane zbesztany przez Ranmusa że go używam=] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Na początku używaj Deva, a gdy poczujesz, że nie dostarcza ci dużych możliwości przeżuć się na VC++ Express. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Ja polecam Microsoft Visual C++. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 15 Czerwca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 @Proxx: Wiesz, jak lubisz korzystać ze starego i znacznie uboższego środowiska, to twoja sprawa. Ja do niczego nie zmuszam, zwłaszcza, że zlewam na C++. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 @KubX: A po co pracować na praktycznie dwóch różnych językach? Albo na zawsze Dev-C++, albo na zawsze Visual C++. Ja osobiście polecam Code::Blocks, rozwijany, ładny i przypomina Visuala ;o . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 15 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 No i mam problem... Jakiś błąd się pokazuje: https://gmclan.org/up1717_5_problem_CodeBlock.html I po wciśnięciu "OK" to nie można uruchomić "Aplikacji" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Przekonaliście mnie,musze tez wyprubować Code::Blocks,ale jaka jest najnowsza wersja i czy jest darmowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Przekonaliście mnie,musze tez wyprubować Code::Blocks,ale jaka jest najnowsza wersja i czy jest darmowa? Najnowsza wersja leży w downloadzie strony programu. Jest darmowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 1-Jaki kompilator jest "najlepszy" (Dobry) C++?? Jestem totalnym N00bem w C++ 2-No właśnie... dlaczego DevC++ nie działa?? nie chce kompilować (Uruchomić) każdej aplikacji. Pokazuje się że nie znaleziono pliku. Lecz ten plik mam zainstalowany <_< Pytasz się dlaczego Dev-C++ nie działa, proste jak nie piszesz ze standardami ANSI C (ANSI) to ci działac nie będzie, bowiem dev-c++ jest oparty na tych standardach, ja osobiście korzystam z dev-c++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi