KoRn Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 oto chat dla wszystkich ktorzy chca z kims pogadac. autorzy: kasa100 Gatunek: chat DOWNLOAD: TUTAJ sciagajcie i chatujcie :] edit: screeny:screen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Ale mi to chat testowałeś chociaż czy działa? A poza tym to przerobiony przykład tymona nawet większość grafy nie zmieniłeś. Poco tam na górze na środku pisze 0:0? nawet tego nie umiałeś usunąć 1/5! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Niedosyć że przerobiony przykład to jeszcze brzydko. Lepszy był Simon chat client v 2.0 którego już dawno nie rozwijam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 14 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 u mnie dziala. z kolega własnie chatuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Przerobiony przykład.... Przydałby się jakiś główny serwer chata... 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 A ja mam pytanie. Jak zrobić takie okienko, w którym się wpisuje jakiś tekst? A co do programu to słaby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C3X Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Sprawdzalem i nie działa.....a jak działa to pewnie tylko w sieci lokalnej.... 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 @up Chyba tak.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 @kubos: A ja mam pytanie. Jak zrobić takie okienko, w którym się wpisuje jakiś tekst? A co do programu to słaby. get_string('Tu wpisz tekst: ',''); @topic: 1/5 Nie dość, że ŹLE PRZEROBIONY przykład, to jeszcze lewy ten "chat"! :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CP-player Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 A co za przykład przerobił?Chciałbym zobaczyć różnicę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Macie może link do tego przykładu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi