Micanser Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 1.Battle of Wesnoth 2.Warrock (zamiast cs'a, bo darmowe i ma więcej trybów) 3.Soldat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 1. Soldat 2. Sesja RPG 3. Warsow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Popieram, ta gra roxi! Kto jeszcze jest za Medal of Honor ręka do góry=] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Kto jeszcze jest za Medal of Honor ręka do góry=] Medal of Honor:AA jest...ekhm...nadający się do czynności analnych. :] Nie ma to jak 1 i 2 oraz (miejmy nadzieję)-Airborne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Battle for Wesnoth ! xD ew. Q3A lub CS ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Ja mogę serwer do soldata postawić na dedyku jak chcecie. Osobiście mogę pograć w soldata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Mam! http://alientrap.org/nexuiz/ Darmowe, Lepsze niż OpenArena i ruszy na gorszym sprzęcie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 14 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 wy mnie wykończycie xD powiedziałem już, jaki jest rozkład grania. I przestańcie mi tu spamować! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Boże jakie godziny, 1.00, 2.00 w takie godziny to ja na sylwestra moge być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Racja, zajeb*** pomysł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 1. Żadnych gmowych gierek. :] 2. Sesja RPG 3 W drodze wyjątku soldat lub Wesnoth. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Q3A ja z cekolem w tamdemie i nikt z was nie ma szans ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Soldat precz! Q3A włącz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Ale zrozumcie, że nikt nie będzie wam piracił Quake 3 dla jednego zagrania. Zaproponujcie coś, co po ściągnięciu jest możliwe do gry i grania przez sieć. Ja obstawiam tak: 1. Sesja RPG 2. Soldat 3. Warsow Soldat jest płatną grą, ale darmowa wersja umożliwia grę przez sieć; Warsow w pełni darmowy; Sesja RPG to chyba nie wymaga komentarza ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi